Geld.nl

Als je een verzekeraar uit gaat zoeken dan moet je echt even goed je research doen. Verdiep je in de mogelijkheden en bekijk alle concurrenten. Dat doe je bijvoorbeeld gemakkelijk via vergelijkingssites zoals geld.nl. Daar kun je in een klap alle autoverzekeringen op een rij zien. Je ziet ook direct wat ongeveer de premie is bij die partij en kunt gemakkelijk verder klikken om te ontdekken wat er dan gedekt wordt.

Geld.nl

Hoe werkt het?

Op geld.nl moet je eerst naar de optie voor autoverzekeringen gaan. De website richt zich niet alleen op autoverzekeringen maar doet bijvoorbeeld ook een hoop met hypotheken en leningen. Wanneer je eenmaal de pagina met autoverzekeringen hebt gevonden dan begin je allereerst met je kenteken invullen. Op basis daarvan krijg je namelijk advies. Een auto die jonger dan tien jaar oud is kun je het beste bijvoorbeeld meer verzekeren dan alleen WA. Dat is het vaak wel waard. Op basis van dat kenteken krijg je dus die informatie.

Postcode en geboortedatum

Ja, ook deze informatie is belangrijk voor het bepalen van de premie en de opties. Bovendien hangt het er ook vanaf hoe lang je al je rijbewijs hebt en hoeveel schadevrije jaren je hebt. In Nederland betekent elk schadevrije jaar dat je minder betaalt voor je premie. Hoe minder brokken je maakt dus, hoe minder je betaalt. Dat is nog eens een goede reden om op te letten in het verkeer!